Dagritme

Dagritme op een gewone schooldag

De kinderen komen tussen 14.00 uur en 15.30 uur uit school. We starten altijd met wat te drinken. Daarbij bieden we de kinderen een koekje, cracker of iets naders te eten aan. Nadat we wat gedronken hebben gaan de kinderen kiezen wat ze willen gaan doen. Kinderen hebben allemaal een eigen foto en die kunnen ze op een magneet bord hangen bij de activiteit die ze willen gaan doen. Als ze iets anders willen gaan doen dan mogen ze dat doen in overleg met de pedagogisch medewerksters.

Om 17.00 uur eten we gezamenlijk warm. Deze maaltijden zijn iedere dag vers bereid door onze eigen kokkinnen. Ouders kunnen hun kinderen voor 17.00 uur ophalen of na 17.30 uur. Dit omdat we tijdens het eten zoveel mogelijk rust willen creëren om zo van onze maaltijd te kunnen genieten. Na het warme eten mogen kinderen nog een toetje.

Als de kinderen klaar zijn met eten mogen ze weer een activiteit kiezen. Of ze maken af waar ze mee bezig waren of ze kiezen iets nieuws.

Dan druppelen de ouders langzaam aan binnen om hun kinderen te halen. En hebben we weer een geslaagde dag achter de rug.

Dagritme in de vakantie

In de schoolvakanties zijn de dagen natuurlijk veel langer op de buitenschoolse opvang. Omdat we dagelijks activiteiten gepland hebben staan vragen we ouders hun kinderen voor 9.00 uur op de buitenschoolse opvang te brengen zodat we gezamenlijk kunnen starten.  We starten de dag altijd met thee of sap en daarbij iets te eten. Variërend van fruit, ontbijtkoek cracker of een koekje. Hierna starten we de dag met de activiteiten die gepland staan. Dat kan zijn een uitje buiten de deur of een activiteit op de groep. We lunchen rond 12.00 uur. Blijven we op de groep zullen we hier de lunch nuttigen. Gaan we naar buiten dan zal het een picknick zijn met gesmeerder broodjes.  In de middag hebben we dan weer een activiteit of we zetten de activiteit voort waarbij we de ochtend mee zijn begonnen. In de middag nuttigen we een sap of thee met daarbij een koekje. Om 17.00 uur gaan we warm eten. Deze maaltijden zijn dagelijks vers bereid door onze kokkinnen.

Iedere dag is op de BSO een feestje!

 

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Lentefeest was een groot succes

Wat was het een geslaagde, mooie en pleziervolle dag! Samen met jullie ouders/ verzorgers en ons team hebben wij met elkaar genoten van dit feest en kijken er met volle vreugde op terug. Van leuke [...]

De nieuwsbrief van Kinderopvang Sunny Garden is uit

De vorige nieuwsbrief is al weer een tijdje geleden. We hebben weer een nieuwe nieuwsbrief voor jullie met leuke feitjes en weetjes. Veel lees plezier! Nieuwsbrief Januari 2017

Sunny Garden is KIKI gecertificeerd

Yeah!! We zijn als Sunny Garden KIKI gecertificeerd. In 2013 kreeg KIKI landelijk erkenning. De methode werd toen opgenomen in de databank Pedagogische Methodieken van het Nederlands Jeugdinstituut. Angelique Elzinga en Debby Brouwer hebben de [...]