Buitenspelen

Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen buiten spelen. Frisse lucht is goed voor de ontwikkeling van de kinderen. We proberen dagelijks naar buiten te gaan mits het weer het toelaat.

We hebben in ons pand een enorm mooi dakterras voor de kinderen om te spelen. Het dakterras biedt de kinderen de vrijheid om te spelen zonder dat er gevaar is van verkeer en of uitlaatgassen van de auto’s. op ons dakterras staan verschillende speeltoestellen , een zandbak en fietsjes voor de kinderen.

Voor de allerkleinsten is er een baby tuintje dat is afgeschermd van de grotere kinderen waardoor zij ook veilig buiten kunnen spelen.

Vooral in de lente en zomer zitten we veel buiten en eten we zelfs op ons dakterras. De kinderen vinden het geweldig om te “picknicken” buiten! Ons dakterras biedt voldoende bescherming tegen de zon en we smeren de kinderen in de zomer regelmatig in met zonnebrandcrème.

Ook gaan we regelmatig wandelen met de kinderen. We beschikken over een mooie bolderkar waar meerdere kinderen tegelijk in kunnen zitten. We aan dan met de kinderen naar een speeltuintje in de buurt of gaan gewoon een stukje lopen. Kinderen verheugen zich altijd om erop uit te gaan met zijn allen.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Lentefeest was een groot succes

Wat was het een geslaagde, mooie en pleziervolle dag! Samen met jullie ouders/ verzorgers en [...]

De nieuwsbrief van Kinderopvang Sunny Garden is uit

De vorige nieuwsbrief is al weer een tijdje geleden. We hebben weer een nieuwe nieuwsbrief [...]

Sunny Garden is KIKI gecertificeerd

Yeah!! We zijn als Sunny Garden KIKI gecertificeerd. In 2013 kreeg KIKI landelijk erkenning. De [...]

[dc_social_wall id="8267"]