Dagritme

7.00-9.00 uur :
Brengtijden van de kinderen. De leidster(s) verwel-komt(en) de kinderen en hun ouders/verzorgers. Ouders/verzorgers geven eventuele bijzonderheden van de dag of nacht ervoor door aan de leidster(s) . als er tijd is om afscheid te nemen zullen de leidster(s) samen met het kind de ouders/verzorgers uitzwaaien. De kinderen mogen gaan “vrij spelen”, bijvoorbeeld puzzelen, boekjes lezen, met de autootjes of poppen spelen.

9.00 uur:
Een leidster gaat samen met det de kinderen opruimen, de stoeltjes klaarzetten en zingen. De andere leidster gaat samen met een aantal kinderen het fruit en drinken klaarmaken. Dan wordt er gezamenlijk fruit gegeten en wat gedronken.

9.30 uur:
De kinderen gaan samen met een leidster “vrij spelen”. Bijvoorbeeld klimmen, tekenen of met het keukentje spelen. De andere leidster gaat ondertussen de kinderen verschonen, de tafel opruimen en de vaatwasser aanzetten.

10.00 uur:
Er wordt een activiteit aangeboden. Dit kan variëren van verven, tekenen, in een groepje zingen, muziek maken met muziekinstrumenten, buiten spelen en nog veel meer gezellige dingen. Afhankelijk van het thuisritme krijgen de baby’s de fles.

11.00 uur:
Vrij spelen. In de zomer wordt er heel veel buiten gespeeld: fietsen, in de zandbak spelen of met water spelen. In de zomer eten we vaak ook aan onze picknicktafels. Dit alles gebeurt onder toezicht van één of meerdere leidsters. Baby’s worden verschoond en in bed gelegd. Hier blijft uiteraard een leidster bij.

11.30 uur:
Na het spelen gaan alle kinderen hun handen wassen om dan aan tafel te gaan om samen de warme maaltijd te nuttigen en wat te drinken.

12.30-15.00 uur:
De kinderen doen een middagdutje of een rustige activiteit. De meeste kinderen hebben hier hun iegen bed en gaan daar lekker slapen. Kinderen die bijna naar de bassischool gaan willen vaak niet meer slapen. Voor deze kinderen zijn er stretchers. Hier kunnen de kinderen met een boekje rusten maar gaan meestal niet slapen. Leidsters gaan om en om met pauze.

14.30-15.00 uur:
Kinderen worden uit bed gehaald en verschoond, de baby’s krijgen de fles of een potje fruit. Na het slapen krijgen de kinderen wat te drinken en een tussendoortje (soepstengel, koekje of ontbijtkoekje) kinderen mogen hierna weer vrij spelen of meedoen met een activiteit die de leidsters hebben verzonnen.

16.15-17.00 uur:
Gezamenlijk gaan we een boterham eten en drinken daarbij ook nog wat.

17.00 uur:
De kinderen mogen vrij spelen en worden om en om opgehaald.

18.15 uur: Uiterste ophaaltijd voor de kinderen, dit in verband met de overdracht!

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Lentefeest was een groot succes

Wat was het een geslaagde, mooie en pleziervolle dag! Samen met jullie ouders/ verzorgers en ons team hebben wij met elkaar genoten van dit feest en kijken er met volle vreugde op terug. Van leuke [...]

De nieuwsbrief van Kinderopvang Sunny Garden is uit

De vorige nieuwsbrief is al weer een tijdje geleden. We hebben weer een nieuwe nieuwsbrief voor jullie met leuke feitjes en weetjes. Veel lees plezier! Nieuwsbrief Januari 2017

Sunny Garden is KIKI gecertificeerd

Yeah!! We zijn als Sunny Garden KIKI gecertificeerd. In 2013 kreeg KIKI landelijk erkenning. De methode werd toen opgenomen in de databank Pedagogische Methodieken van het Nederlands Jeugdinstituut. Angelique Elzinga en Debby Brouwer hebben de [...]

[dc_social_wall id="8267"]