Team Buitenschoolse omvang

Ashna
AshnaPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Ashna Balgobind, ik werk sinds 2010 op de BSO.
Hiervoor heb ik de spw gedaan en ben toen doorgegaaan naar het HBO waar ik de pabo heb gedaan. Ik heb 2 jaartjes lesgegeven op een basisschool aan een kleuterklas groep 1/2.
De school was helemaal in Utrecht en ik maakte hele lange dagen.
Daarna ben ik bij Sunny garden terecht gekomen, ik vond het een heel leuk bedrijf en mijn interesse lag altijd al bij kinderen.

Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken, te knutselen, spelletjes met elkaar doen, voorlezen, zingen etc.De sfeer is er heel prettig, iedereen is heel erg toegankelijk en vriendelijk.

Samen met juf Esther ben ik de leidster van de lieve kindjes van de holbeintjes op de eerste verdieping. In mijn vrije tijd doe ik nog een studie, doe aan fittnes, verder doe ik veel met mijn zussen en vriendinnen. Ga graag op vakantie en ik hou ervan om een goed boek te lezen en films te kijken.

Esther
EstherPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Esther Seggers. Ik ben 37 jaar oud en heb 2 prachtige kinderen. Een dochter genaamd Moïse 7 jaar en een zoon genaamd Xavé 3 jaar. Natuurlijk zijn zij het aller belangrijkste in mijn leven. Daarom kan ik me zo goed voorstellen hoe het voor een ouder moet zijn om je kindje bij ons achter te laten. Ik zeg altijd, je laat je kostbaarste bezit bij ons achter en hebt vertrouwen in ons dat we het goed doen. Aan ons het werk om dat vertrouwen te behouden!

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Sunny-garden,. Voor mij is het iedere dag nog een feestje om naar mijn werk te komen. Mijn dagen zijn nooit het zelfde en iedere dag is weer een uitdaging. Ik werk bij Sunny-garden als beleidsmedewerkster en ik ben assistent leidinggevende van de Buitenschoolse opvang. Daardoor heb ik contacten met de kinderen, leidsters en met de ouders. Sunny-garden voelt als een tweede familie. Ik hoop hier nog jaren met veel plezier te mogen werken.
In mijn vrije tijd breng ik veel door met mijn gezin en geniet ik zoals vele ouders van mijn kinderen. Nu mijn kinderen wat ouder worden begin ik weer tijd te krijgen voor mezelf. Ik hou ervan om een goed boek te lezen! Ik hoop jullie tegen te komen bij Sunny-garden.
Sophie
SophiePedagogisch medewerkster
Mijn naam is Sophie van den Bos, 35 jaar en moeder van drie kinderen. Ik heb drie zonen van nu 15 jaar (Devinio), 13 jaar (Elgin) en 1 jaar (Sereno komt ook 2x per week bij ‘de blije bijtjes’).
Voor ik bij Sunny Garden kwam werken heb ik 10 jaren ervaring opgedaan in het werken met kinderen/jongeren bij oa een besloten behandelcentrum, dagbehandeling, weekend en vakantieopname en leefgroepen. Ook gaf ik de ouders van deze kinderen ondersteuning…
…en begeleiding in de opvoeding en onderhield ik contacten met het netwerk rondom het kind.
Eind April 2015 ben ik gestart op de BSO. De komende tijd werk ik, naast de BSO ook een dag in de week bij ‘de blije bijtjes’ en een dag op de andere locatie van Sunny Garden in Stedenwijk. Ik heb het ontzettend naar mijn zin! Ik geniet van de kinderen en doe mijn werk met heel veel plezier!
Denise
DenisePedagogisch medewerkster
Ik ben Denise Knol, 36 jaartjes jong. Moeder van 2 dochters van 14 en 9 jaar. Sinds 2013 werk ik met veel plezier als Pedagogisch medewerker bij Sunny Garden. Hiervoor heb ik gewerkt op een kinderdagverblijf met kinderen van 0 tot 4 jaar.
Sunny Garden bood mij de uitdaging aan om te werken op de BSO in Almere Stedenwijk. Dit is een andere doelgroep waarin ik meer mijn creativiteit met de kinderen kan delen. Mijn hobbys zijn films kijken en koken.
Lavinia
LaviniaPedagogisch medewerkster
Ik ben Lavinia, ben 32 jaar, heb een zoontje van 7 jaar en zijn naam is Gianni. Ik heb 6 jaar zelfstandig gewerkt met kinderen in de opvang.
Tijdens die 6 jaar ben ik erachter gekomen dat werken met kinderen mijn roeping is.
Ben daarom meteen mijn diploma gaan behalen, zodat ik met kinderen kon blijven werken. Geniet ervan als ik zie dat kinderen het erg naar hun zin hebben op de opvang en dat motiveert mij in mijn werk met hun.
Ben vorig jaar Oktober gestart bij Sunny Garden bij de BSO (Kidzclup). Ook mijn zoontje gaat naar de BSO, en hij vindt het daar fantatisch! Werk daar 3 dagen per week met heel veel plezier, en kijk er elke week naar uit om de kinderen weer te zien en met ze aan de slag te gaan!
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven